Monday, May 7, 2012

Water is My Friend

Some time ago I found a video about water marbling and decided to try it out. Well the results was it took a while to find appropriate colors that would work in the water and making the design for the nail was really hard. In the end I had kinda weird colors and no nail looked the same with the other. The oddest part was that the first nail I did turned out the best, which is the pic on the right. 
Jonkin aikaa sitten löysin videon jossa tehtiin kynsiä veden avulla. Halusin kokeilla ja tässä tulos. Aluksi oli vaikeaa löytää sopivia värejä kun jotkut eivät levinneet kunnolla ja jotkut vaan ei toiminu. Loppu tulos oli että mulla oli oudot värit kynsissä ja yksikään kynsi ei näytä samanlaiselta kuin toinen. Oudointa on että ensimmäinen kynsi jonka taiteilin onnistui parhaiten kuten oikeian puoleisesta kuvasta näkyy.

Wanna try this out, check this video. 
Haluatko yrittää tätä, videossa hyvät ohjeet.

6 comments:

  1. mäki kokeilin tos yks päivä... ei ihan onnistunu :-D pitää vähän ehkä testailla et mitkä lakat tos toimii ja mitkä ei.

    ReplyDelete
    Replies
    1. make up storen kynsilakat ei tominut ollenkaan :D OPI tuntu toimivan parhaiten mut siinäkin on väreissä eroa. Mul on vielä pari eri merkkiä jota voisin kokeilla mut ainakin monien videoiden perusteella sellanen merkki ku china glaze toimii parhaiten. Eli sanoisin et kevyet lakat ja hitaasti kuivuvat on hyvä tai jotain :D

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. ahhh amaaaaazing!!! but i dont think i will be able to do it haha. will just screw everything up XD

    ReplyDelete
  4. looks cool! im gonna try it out!!:D

    ReplyDelete