Friday, April 13, 2012

Bunnies in the Air

Seems that within a very short time I have managed to travel around Finland. First I drove up to Rauma, then Turku after which to Vaasa and of course Espoo and now even to Lappeenranta. I took my panda for an interview and after that we took a look at the city. Its quite nice, old and everything is in close vicinity. Oh and finally they have gotten an H&M. It somewhat felt like being abroad since I would hear more russian than finnish, but considering the location of Lappeenranta its quite natural.
 Näyttääpi siltä et hyvin lyhyen ajan aikana olen kyvennyt matkustamaan ympäri Suomea. Ensin ajelin Raumaan, sitten Turkuun jonka jälkeen käväistiin Vaasassa ja tietenkin Espoossa ja nyt vieläpä Lappeenrannassa. Vein pandan haastatteluun jonka jälkeen tutustuttiin kaupunkiin. Ihan kivahan se on, vanhoja taloja ja kaikki on kävelymatkan päässä, paitsi yliopisto. Nii ja sinne on vihdoinkin saapunut H&M. Tuntu tosin välillä kuin olisi ulkomailla kun kuuli enemmän venäjän kieltä kuin suomea, mutta kun ottaa huomioon sijainnin ni ei yhtään ihme. 
How is it that it seems all other cities in Finland are cooler than Lahti. Lahti has very few old buildings left and I feel that it is a great shame! Also we don't have a university in Lahti, which usually big cities have. Though Lappeenranta isn't that big. Luckily I'm just from Hollola

Miten musta tuntuu että kaikki muut kaupungit Suomessa on hienompia kuin Lahti. Lahdessa on hyvin vähän vanhoja rakennuksia ja minusta se on sääli. Myös meillä Lahdessa ei ole yliopistoa joita isoilla kaupungeilla on. Tosin Lappeenranta ei kovin iso ole. Onneks mä oonkin Hollolasta.

No comments:

Post a Comment