Sunday, January 11, 2015

Lace

As I spend most of my days at home in relaxed clothes, the few times I do venture out into the world I try to take advantage of it. Though I tend to choose quickly and always wear jeans, but perhaps as the spring starts to come around I'll try out some dresses too. I can't wait to take more pictures outside, now I wouldn't even dare take my jacket off when I'm outside. Its strange how when you were younger you could even run around with out a hat but now I wouldn't even dare. I guess I finally realized how precious my brain is.

Nyt kun ilmeisestä syystä vietän suurimman osan ajastani kotona lökäreissä niin sitä huomaa kuinka paljon enemmän panostaa pukeutumiseen kun lähtee ulos. Tosin yleensä pukeutuminen on salaman nopeaa ja farkut on melkein aina päällä mutta aina on vaikeus valita kun on niin monta vaihtoehtoa. Ehkä kevään tullen saan inspiraation laittaa hameen päälle mutta katellaan miten käy. Olisi muutenkin kiva päästä ulos kuvailemaan varsinkin kun nyt on niin kylmä ulkona etten edes tarkene ottaa takkia pois päältä. On se hassua kun nuorempana juos ulkona ilman hattua mutta nykyään ei edes tulisi mieleen talvi pakkasilla. Kai sitä vaan kasvaa aikuiseksi ja tajuaa kuinka tärkeä se oma pää onkaan. 
I often just choose not to do makeup as I don't have the time and well I really don't mind going without. Though I could use some mascara at least. Though I will admit that I can't wait to do my makeup properly in the near future.

Naama ihan peruslukemilla ilman meikkiä kun ei vaan ole aikaa, vaikka olisi ihan kiva edes ripsiväriä laittaa. Tosin kun oma naama kelpaa ilmankin niin miks ei nyt vaihteeksi. Ootan kyllä että taas voisi meikata kunnolla, mutta siihen menee ehkä vielä hetki.

No comments:

Post a Comment